Lähihoitaja suun terveydenhoito iisalmi

lähihoitaja suun terveydenhoito iisalmi

vammaistyön osaamisala. Suun terveys - Ylä-Savon sote kuntayhtymä Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto - Savon ammattiopisto, Iisalmi Suun terveydenhuollon ajanvaraus palvelee sinua ma - pe klo.00.00, puh. Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven. Suomen Hammasläkäriliiton sivulta löydät tietoa suun ja hampaiden itsehoidosta, suun terveyden merkityksestä yleisterveydelle, terveellisestä. Perustutkinnon suorittanut lähihoitaja tai perustason ensihoitaja osaa toimia. Hoito- ja huolenpitotyötä erilaisissa sosiaali- ja terveydenhuollon tai kasvatuksen. lähihoitaja suun terveydenhoito iisalmi Sairaanhoidon ja huolenpidon osaamisala, osaamisala valitaan  opintojen aikana. Jos puhelinnumero on varattu, kuuntele puhelinvastaajan viesti loppuun. Sosiaali-ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja - Kuopio (soveltuvuuskoe ajalla.5-17.5. Luomalla työpaikkahälytyksen tai tilaamalla ilmoitukset suositelluista työpaikoista hyväksyt ehtomme. Viestin saapumatta jäminen ei oikeuta jämän vastaanotolta pois ilman peruutusta. Kaksoistutkinnon (lähihoitaja  lukio) suorittajien osaamisalana on sairaanhoidon ja huolenpidon osaamisala. Ikäntyvien hoidon ja kuntoutumisen osaamisala, lasten ja nuorten kasvatuksen ja hoidon osaamisala.

Työpaikat, avoimet työpaikat: Lähihoitaja: Lähihoitaja suun terveydenhoito iisalmi

Keskitetyn ajanvarauksen hoitaja tekee hoidon tarpeen arvioinnin, neuvoo ja ohjeistaa Sinua sekä tarvittaessa antaa Sinulle vastaanottoajan. Vastaanottoajasta voidaan muistuttaa tekstiviestillä, hammashoidon asiakkaat saavat tekstiviestimuistutuksen noin vuorokausi ennen vastaanottoaikaa. Kaikki osaamisalat ovat tarjolla sekä pk- että yo-pohjaisille hakijoille. Yli 16 -vuotta täyttäneet voivat varata itse ajan hammashoitoon. Osaamisalan opinnot toteutuvat, kun ryhmäkoko on riittävä. Iisalmi, Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, pk (48 aloituspaikkaa). Savon ammattiopistossa opiskelevat sosiaali- ja terveysalan opiskelijat voivat hakea osaamisalan vaihtoa wilmasta löytyvällä hakemuksella. Muistutusviestin perille tuloa ei voida kuitenkaan teknisistä syistä aina taata. Tutustu ammattiin, lisätietoja: Iisalmi: opinto-ohjaaja Anne Ålander,. Suun terveydenhuollon ajanvaraus palvelee sinua ma - pe klo.00 .00, puh.

Lähihoitaja suun terveydenhoito iisalmi - Salon Kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Sote

Siirry kohtaan, Sulje : Filter results by: Lajitteluperuste : Vastaavuus, päiväys, työpaikan tyyppi, sijainti julkaise ansioluettelosi - Siinä kestä vain muutama sekunti. Mikäli sinulla on salainen puhelinnumero, jätä vastaajaan viesti jossa kerrot puhelinnumerosi, jotta hoitaja voi soittaa sinulle takaisin. Tarkastuksen voi suorittaa hammasläkäri tai suuhygienisti. 2019 Presidentinkatu 3, Kuopio, auditorio) - Iisalmi (soveltuvuuskoe ajalla.5-17.5.2019 Asevelikatu 24, Iisalmi) - Varkaus (soveltuvuuskoe ajalla.5-17.5.2019 Osmajoentie 75, Varkaus). Muistutus lähtee automaattisesti asiakkaan matkapuhelinnumeroon, jollei hän ole kieltänyt viestin lähettämistä. Suun terveydenhuollon palveluihin kuuluvat tarkastukset ja tutkimukset, sairauksien lähihoitaja suun terveydenhoito iisalmi hoito sekä yksilöllinen ehkäisevä hoito ja neuvonta. Jos artikkeleista saadut tiedot eivät riitä omien oireiden tai sairauksien selvittämiseen, on syytä ottaa yhteys esimerkiksi omaan terveyskeskukseen. Mikäli hakija ei osallistu soveltuvuuskokeeseen tai hän saa siitä 0 pistettä, hän ei voi tulla valituksi kyseiseen tutkintoon. Työpaikkasi voi olla esimerkiksi päiväkodissa, koulussa, kotihoidossa, sairaalassa tai erilaisissa hoiva- tai palvelukeskuksissa. Tilaa sähköpostiisi tätä hakua vastaavat työpaikkailmoitukset. Lähihoitajana teet tärkeä ja vastuullista työtä ihmisten auttamiseksi. Kuopio: opinto-ohjaajat Päivi Holopainen,., sirpa Leinonen,., varkaus: opinto-ohjaaja Mirja Hyvönen,.

0 kommentit
Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *